Utilizatorii site-ului www.bankersnightout.ro (numit mai jos bankersnightout.ro), proprietatea Marora Events SRL, isi pot comanda de pe acest portal bilete pentru o evenimentele BANKERS NIGHTOUT, achizitia fiind supusa urmatorilor termeni si conditii:

Marora Events SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment „Termenii si conditiile” fara o notificare prealabila.

Prin utilizarea site-ului bankersnightout.ro, va exprimati consimtamantul, si va obligati in mod expres si neechivoc, sa respectati toate mentiunile acestui document.

Cumparatorii biletelor sunt obligati sa respecte regulamentele pe care organizatorii le stabilesc pentru buna desfasurare a evenimentelor, dar si regulile proprii locatiilor de desfasurare a evenimentelor.

Continutul si software-ul de pe acest site sunt proprietatea Marora Events SRL si sunt protejate de legile romane si internationale de copyright. Orice incercare frauduloasa de copiere/modificare/descarcare va fi pedepsita conform legilor in vigoare.

Eventualele conditii pe care utilizatorul ar dori sa le impuna acestui acord sunt automat excluse si nu vor fi recunoscute.


O comanda online presupune efectuarea urmatorilor pasi:

  • alegerea evenimentului si a biletelor disponibile
  • introducerea datelor personale.
  • rezumatul comenzii, verificarea finala, acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, transmiterea comenzii.
  • confirmarea comenzii de catre bankersnightout.ro.

Toate comenzile sunt finale si nu pot fi anulate sau modificate de catre utilizator


Biletele comandate pot fi platite online cu ajutorul unui card de credit sau de debit valid.

Comanda, implicit biletul/biletele, poate fi considerata valida numai dupa ce plata integrala a fost efectuata si receptionata.

Conform OUG 28/1999, articolul 2, litera F, pentru activitatile pentru care incasarile se realizeaza pe baza de bonuri cu valoare fixa tiparite conform legii – bilete de acces la spectacole si altele similare nu se elibereaza bon fiscal.

Prin efectuarea platii si, astfel, finalizarea comenzii, cumparatorul se obliga sa respecte regulamentul oficial al evenimentului pentru care a achizitionat bilete. Omiterea informarii asupra regulamentului, neintelegerea sau neacceptarea lui de catre cumparator NU constituie motive pentru returnarea banilor sau pentru chargeback. Desi Marora Events SRL va depune toate eforturile pentru o informare corecta a cumparatorilor, NU poate fi considerata responsabila pentru publicarea sau promovarea regulamentelor oficiale ale evenimentelor.


Dupa confirmarea platii comanda va fi procesata, iar biletele vor fi trimise prin email. Acesta trebuie sa contina un QR code pe care il vei prezenta la intrare. Nu este necesar sa printezi biletul.

Comenzile clientilor care nu fac dovada platii sau care nu contin coordonatele complete si corecte de livrare vor fi anulate.

Biletul este unic si netransmisibil. Datele de comanda introduse in sistemul nostru (nume, prenume etc.) trebuie sa corespunda cu cele ale persoanei care se prezinta la intrarea la eveniment pentru verificarea si validarea biletului.

Disfunctionalitatea adresei de mail, adresa de mail gresita sau redirectarea produsului digital in casuta spam sau promotii a clientului nu este responsabilitatea furnizorului.


bankersnightout.ro nu este raspunzator in cazul in care biletele sunt pierdute de catre utilizatorul final. In cazul in care cumparatorul poate fi identificat va putem reemite biletul. In cazul in care cumparatorul nu poate fi identificat reemiterea biletului nu este posibila.

Clientilor nu le este recomandata transmiterea partiala sau totala, sub nici o forma, a imaginilor continand bilete achizitionate si in mod special a codurilor de bare prezente pe acestea. bankersnightout.ro nu este responabil de utilizarea unor copii ale respectivelor bilete pentru accesul in cadrul evenimentelor comercializate. Accesul la evenimente se face dupa principiul primului sosit. Primul bilet valid verificat la intrarea in locatia evenimentului va fi considerat autorizat. Alte bilete cu aceleasi date de identificare vor fi declarate invalide si accesul nu va fi permis.


Un bilet cumparat la un eveniment care va avea loc nu mai poate fi returnat.

Un bilet cumparat la un eveniment care a fost amanat (ca data si/sau ca ora) sau caruia i s-a modificat locatia se poate returna printr-o solicitare de retur pe adresa de e-mail contact@bankersnightout.ro. Contravaloarea biletului se va restitui in contul din care a fost achitat, in 14 zile lucratoare DUPA data la care evenimentul va avea loc.

Un bilet cumparat la un eveniment care a fost anulat se poate returna printr-o solicitare de retur pe adresa de e-mail contact@bankersnightout.ro. Contravaloarea biletului se va restitui in contul din care a fost achitat in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii solicitarii de retur.


Cumparatorului nu ii este permis sa vanda sau sa instraineze biletul cumparat de la bankersnightout.ro catre o terta parte in scopul obtinerii de avantaje materiale sau in scop promotional. Putem refuza participarea detinatorilor unor astfel de bilete la eveniment sau putem evacua detinatorii unor asemenea bilete din locatia evenimentului.


Conditiile referitoare la protectia datelor cu caracter personal se regasesc in Politica de Confidentialitate, care este parte integranta din prezentele Termeni si Conditii.


Prin utilizarea in continuare a serviciilor bankersnightout.ro / Marora Events SRL declar faptul ca am citit si am inteles in totalitate cele de mai sus si consimt la prelucrarea si utilizarea datelor mele cu caracter personal, in conformitate cu cele indicate in prezentul articol.