Vanzatorul pune la dispoziția Cumparatorului / Utilizatorului metoda de plata online cu card. Metoda de plata este specificata în cadrul www.bankersnightout.ro in Cosul de Cumparaturi, secttiunea „Plata”.

Plata prin card bancar reprezinta un mijloc simplu, rapid si securizat pentru cumpararea online.

www.bankersnightout.ro comercializeaza online Bunurile sale prin intermediul serviciilor de plata https://netopia-payments.com/

Sistemul proprietar de tranzactionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizeaza solutii antifrauda avansata care, impreuna cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA si „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuarea riscurilor asociate tentativelor de frauda electronica.

https://netopia-payments.com/ va ofera o solutie de tranzactionare rapida, solida si sigura prin certificate de securitate SSL .

www.bankersnightout.ro nu are acces la datele cardului dumneavoastra si nu poate fi facut raspunzator de nicio frauda asupra cardului folosit la plasarea comenzii.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure”, elaborat de organizatiile ce asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura, in primul rand, ca nicio informatie legata de cardul tau sa fie transferata sau stocata, in niciun moment al procesului, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Acceptam plata cu carduri VISA, Master Card, Maestro si Visa Electron. Banii vor fi retrasi din cont in momentul finalizarii comenzii, in urma completarii datelor cardului si a sumei aferente valorii comenzii in interfata procesatorului de plati https://netopia-payments.com/ ce se va deschide din pagina cosului de cumparaturi.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactiile efectuate online cu cardul.