Odata ce ai plasat si ai achitat comanda, vei primi biletul in format electronic pe e-mail. Acesta trebuie sa contina un QR code pe care il vei prezenta la intrare. Nu este necesar sa printati biletul.

De retinut:

  • Biletul este unic si netransmisibil. Datele de comanda introduse in sistemul nostru (nume, prenume etc.) trebuie sa corespunda cu cele ale persoanei care se prezinta la intrarea la eveniment pentru verificarea si validarea biletului.
  • Disfunctionalitatea adresei de mail, adresa de mail gresita sau redirectarea produsului digital in casuta spam sau promotii a clientului nu este responsabilitatea furnizorului.

Un bilet cumparat la un eveniment care va avea loc nu mai poate fi returnat.

Un bilet cumparat la un eveniment care a fost amanat (ca data si/sau ca ora) sau caruia i s-a modificat locatia se poate returna printr-o solicitare de retur pe adresa de e-mail contact@bankersnightout.ro. Contravaloarea biletului se va restitui in contul din care a fost achitat, in 14 zile lucratoare DUPA data la care evenimentul va avea loc.

Un bilet cumparat la un eveniment care a fost anulat se poate returna printr-o solicitare de retur pe adresa de e-mail contact@bankersnightout.ro. Contravaloarea biletului se va restitui in contul din care a fost achitat in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii solicitarii de retur.